Υπηρεσίες


Οι Υπηρεσίες μας

Παρέχουμε υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος για απόλυτη εμπειρία και χαλάρωση…



Αισθητική Προσώπου

Εφαρμόζουμε  εξελιγμένες μεθόδους αισθητικής με ειδικές θεραπείες και προϊόντα περιποίησης, σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων μηχανημάτων για την αναζωογόνηση και την τόνωση της επιδερμίδας σας.


Αισθητική Σώματος

Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε. Αντιμετώπιση τοπικού πάχους, χαλάρωσης, κυτταρίτιδας με εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες θεραπείες, με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπερσύγχρονα μηχανήματα.


Αποτρίχωση

Αποκτήστε ένα βελούδινο δέρμα και αντιμετωπίστε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας με ανώδυνο και οριστικό αποτέλεσμα που εφαρμόζεται από εξειδικευμένους αισθητικούς,



Περιποίηση Άκρων

Οι επαγγελματίες μανικιουρίστ μας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης άκρων με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, με ιδέες και προτάσεις για όλα τα γούστα. Τα χέρια μας δείχνουν πιο όμορφα από ποτέ.


Μακιγιάζ

Υπηρεσίες επαγγελματικού και νυφικού μακιγιάζ απο τους ειδικούς του ινστιτούτου μας. Νιώστε ξεχωριστή και αποκτήστε την εικόνα μιας γοητευτικής και λαμπερής γυναίκας σε κάθε εμφάνισή σας.


Massage

Αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση και διώξτε το καθημερινό σας άγχος. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Ευεξίaloe προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ που αναζωογονούν το σώμα και βελτιώνουν την υγεία σας.