Αισθητική Προσώπου


Αισθητική Προσώπου

Είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη των αποτελεσμάτων που επιθυμείτε, με ασφάλεια και βέλτιστες πρακτικές.

Καθαρισμός ΠροσώπουΗ θεραπεία περιλαμβάνει διοχέτευση ατμού στο πρόσωπο και στην συνέχεια απομάκρυνση του σμήγματος, η θεραπεία ολοκληρώνεται με εφαρμογή ενυδατικής μάσκας.

Ενυδάτωση ΠροσώπουΗ Ευεξιaloe σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης όπου επαναφέρουμε την φυσική υγρασία της επιδερμίδας, χαρίζοντας σας τόνωση, ελαστικότητα και λάμψη.

Μεσοθεραπεία ΠροσώπουΗ Μεσοθεραπεία Προσώπου με Micropen είναι βασισμένη στην τεχνική micro-needling, η οποία με την εφαρμογή της ενεργοποιεί τον αριθμό κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα!

Θεραπεία ΔερμοαπόξεσηςΗ δερμοαπόξηση με διαμάντια αποτελεί μια από τις κορυφαίες θεραπείες προσώπου όπου επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και ανανέωση του δέρματος ενώ καθυστερεί τη γήρανση.

Θεραπεία ΜατιώνΧαρίστε στα μάτια τους την περιποίηση που χρειάζονται με την αναζωογονητική θεραπεία ματιών της Ευεξίaloe, για τους μαύρους κύκλους, σακούλες, λεπτές ρυτίδες και ενυδάτωση.

Ενυδάτωση με υπέρηχοΠραγματοποιείται θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης με την χρήση κολλαγόνου και ιατρικού υπέρηχου, προσφέροντας λάμψη και αναδόμηση του δέρματος αφήνοντας το λείο και λαμπερό.

Murad Vitamin CΗ θεραπεία Murad Vitamin C, είναι μια αντιοξειδωτική θεραπεία προσώπου για την αντιμετώπιση των πανάδων, των δυσχρωμίων, των λεπτών γραμμών αλλά και των ρυτίδων.

AccurettΤο Accurett είναι μία προηγμένη μέθοδος κρυοθεραπείας για την γρήγορη, αποτελεσματική και ασφαλή αφαίρεση κηλίδων γήρανσης, μελαχρώσεων, ηλιακών κηλίδων και θηλωμάτων.Καλέστε τώρα και κλείστε ραντεβού:


2414 00 18 19