Αισθητική Σώματος


Αισθητική Σώματος

Στο κέντρο Αισθητικής Ευεξίaloe, σε έναν σύγχρονο και προσεγμένο χώρο, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δημιουργήσει μοναδικές θεραπείες σώματος προσαρμοσμένες στις δικές ανάγκες…

LPG-Endermologie


Το lipomassage αυξάνει την διαδικασία λιπόλυσης, αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες και ξυπνά τους ινοβλάστες ενεργοποιόντας το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της σύσφιξης

Μασάζ Κυτταρίτιδας


Μασάζ κυτταρίτιδας, μια θεραπεία σώματος για όλους εσάς που λατρεύετε το μασάζ. Αφεθείτε και χαλαρώστε με μασάζ 25 λεπτών, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται μια δραστική θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

Μεσοθεραπεία Σώματος


Η Μεσοθεραπεία με Microneedling Rolle, είναι μια θεραπεία για  την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας, την λιποδιάλυση και τη συσφιξη. Χρησιμοποιεί ειδικά σκευάσματα που δρουν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Λιποδιάλυση


Δώστε τέλος στο τοπικό πάχος με θεραπεία λιποδιάλυσης, συσκευή η οποία εκπέμπει υπέρηχους, δρα εξωτερικά και έχει τη δυνατότητα να προκαλεί διάσπαση των λιποκυττάρων και να απελευθερώνουν το λίπος που εσωκλείουν.

Λεμφικό - Πρεσσοθεραπεία


Η θεραπεία αποτελείται από έναν συνδυασμό ειδικού μασάζ και χρήση εξειδικευμένου μηχανήματος. Τονώνει το λεμφικό σύστημα, χαρίζει υγεία και ευεξία. Βοηθά στην αποτοξίνωση και στην μείωση της κυτταρίτιδας.

After Sun


Θεραπεία After Sun που περιλαμβάνει πήλινγκ & βαθιά ενυδάτωση, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική για την περιποίηση του σώματος μετά την έκθεση στον ήλιο, ώστε να έχουμε ένα ενυδατωμένο και παράλληλα μαυρισμένο σώμα.

Παθητική Γυμναστική


Η παθητική γυμναστική αφορά την εφαρμογή της ιατρικής τεχνολογίας στην οποία χρησιμοποιούνται μηχανήματα που προκαλούν το σώμα και τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στη άσκηση.Καλέστε τώρα και κλείστε ραντεβού:


2414 00 18 19