Νέα Ομορφιάς

H Ευεξίaloe στα »Μυστικά Γυναικών» του ASTRA TV
Το κέντρο αισθητικής Ευεξίaloe, φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Μυστικά Γυναικών όπου παρουσιάστηκαν θεραπείες προσώπου με την μέθοδο Accurett. Μία προηγμένη μέθοδος κρυοθεραπείας για την γρήγορη, αποτελεσματική και ασφαλή αφαίρεση κηλίδων γήρανσης, μελαχρώσεων, ηλιακών κηλίδων και θηλωμάτων.  
Read more
Κυτταρίτιδα και Διατροφή
Ένα από τα συχνότερα σε εμφάνιση προβλήματα της γυναικείας αισθητικής είναι σίγουρα η κυτταρίτιδα. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας αποτελεί την έκφραση τριών βασικών καταστάσεων που συνήθως συνυπάρχουν και είναι: η κακή κυκλοφορία του αίματος, η μειωμένη ελαστικότητα των ινών του συνδετικού ιστού και βέβαια η τοπική, έντονη διόγκωση των λιποκυττάρων.
Read more
H Ευεξίaloe στην εκπομπή »Μυστικά Γυναικών» του ASTRA TV (Video)
Το κέντρο αισθητικής Ευεξίaloe, φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Μυστικά Γυναικών όπου παρουσιάστηκαν θεραπείες σώματος για το τοπικό και το ολικό πάχος για την κυτταρίτιδα καθώς και εφαρμογή αποτρίχωσης με το leaser Alexadrite στο άνω χείλος.  
Read more
Έλλειψη ύπνου: Πώς επηρεάζει το δέρμα μας;
Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν δεν έχουμε κοιμηθεί αρκετά το βράδυ, τα σημάδια της έλλειψης ύπνου εμφανίζονται στο πρόσωπό μας την επόμενη μέρα: Οι μαύροι κύκλοι και η θαμπάδα είναι τα συνηθέστερα σημάδια ότι χρειαζόμαστε ξεκούραση. Όταν η έλλειψη ύπνου είναι συστηματική, επηρεάζει δραστικά την όψη του προσώπου, καθώς συμβάλλει στην πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Read more
Νιώστε κάθε μέρα πανέμορφη και λαμπερή
Όποια κι αν είναι η γνώμη σας για το τι θεωρείται όμορφο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δεν υπάρχει γυναίκα – και άνθρωπος γενικότερα – που να μην νιώθει πως όλος ο κόσμος της ανήκει όταν νιώθει η ίδια πως είναι όμορφη και ακτινοβολεί. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές
Read more